Ditt erbjudande

Just nu kan du utöka dina vinstchanser genom att gå med i Extralotteriet. Du betalar endast 25 kronor första månaden, därefter betalar du ordinarie 50 kronor i månaden i en bekväm vidareprenumeration. För endast 50 kronor har du chans att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag. Extralotteriet är exklusivt för dig som redan har en Kombilott, Motorlott eller Drömreselott. 

Min prenumeration

Jag vill självklart prenumerera på Extralotteriet med chans att vinna miljonerna. Inom kort får jag en bekräftelse via e-post och därefter får jag varje månad en ny lott i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan för 50 kr/månad.

Prenumerationen har ingen bindningstid och jag väljer själv när jag vill avsluta min prenumeration.

Villkor för lotteri

Erbjudandet längst till 2023-08-31 och dig som är fyllda 18 år och bor i Sverige. Personuppgifterna du lämnar här kommer att användas för att fullgöra kundåtaganden, för marknadsföring samt för att leva upp till lagar och regler. Kombispel i Sverige AB är personuppgiftsansvarig enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Socialdemokratiska Arbetarepartiet (SAP) och Sveriges Socialdemokratiska Ungdomsförbund (SSU). Mer om detta, fullständiga och allmänna villkor samt licenstid och vinstplan, kan du läsa om i våra allmänna villkor. Spelar du för mycket? Läs om Kombispels spelansvar.

Extralotteriet står under Spelinspektionens tillsyn.

Vi behandlar dina personuppgifter främst för att fullfölja våra förpliktelser mot dig. Vår utgångspunkt är att inte behandla fler personuppgifter än vad som behövs för ändamålet, och vi strävar alltid efter att använda de minst integritetskänsliga uppgifterna.
Mer om detta kan du läsa om i vår fullständiga integritetspolicy.
  • Varje fredag kan du vinna 250 000 kr
  • Lotteri med kontantvinster
  • Varje fredag kan du vinna 250 000 kr
  • Lotteri med kontantvinster

Öka dina vinstchanser!

Lott i Extralotteriet

1 Extralott (värde 50 kr)

Erbjudandet innehåller:

1 Extralott (värde 50 kr)

 

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration.