"Min fru trodde att det var en bluff"

Det gick runt i huvudet på mig

– Jag satt på traktorn och drog hem lite virke åt sonen när telefonen ringde. Först trodde jag att damen som ringde ville sälja lotter, men det visade sig att hon hade ett helt annat ärende – att berätta att jag hade vunnit en miljon kronor!

– Det gick runt i huvudet på mig, är det sant eller luras du med mig? frågade jag. Hon försäkrade att det var sant.

– När jag kom hem till min fru och berättade om storvinsten sade hon att det måste vara en bluff. Men när vi hjälptes åt att kolla lotten på Kombispels hemsida så såg vi att mitt lottnummer fanns där. Men det tog nog ytterligare några dagar innan hon var helt övertygad.

För att fira bjöd vi hem våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn på gårdsfest

– För att fira bjöd vi hem våra barn, barnbarn och barnbarnsbarn på gårdsfest och väl där släppte vi ’bomben’. Gissa om de blev överraskade och glada!

– Det jag har bestämt hittills är att jag ska byta ut vår gamla husvagn från -95 till en splitter ny. Det blir ett lyft när vi ska ut på våra resor kors och tvärs i Sverige. Och så ska vi renovera huset. I övrigt vet jag inte vad pengarna ska gå till, men det är en härlig känsla att veta att jag har så jag kan unna mig i princip vad som helst

 

Text: Inger Sundelin 
Foto: Peter Holgersson

  • Miljonvinnare Kombilotteriet

  • Namn: Ture Annell
  • Ålder: 80 år
  • Bor: Ulrika, söder om Linköping
  • Gör: Pensionär efter många år som grävmaskinist.
  • Familj: Fru, son, dotter, fyra barnbarn och fyra barnbarnsbarn