Vinster i aktuell spelomgång

Här hittar du alla vinster och vinstval för aktuell spelomgång.

Välj lotteri här

Gå direkt till vinstnivå:

Vinstnivå: 1 000 000 kr

1 1 miljon kronor i kontanter

1 miljon kronor i kontanter

Läs mer

Med miljonvinsten i Drömreselotteriet har du verkligen chans att sätta guldkant på din vardag! Hur kommer du att spendera vinstpengarna? Det är bara du som väljer.

Vinstnivå: 100 000 kr

1 100 000 kronor i kontanter

100 000 kronor i kontanter

Läs mer

Med 100 000 extra kronor på kontot behöver du inte längre drömma dig bort till favoritresmålet. Nu kan du faktiskt bara peka på jordgloben och packa väskorna.

Vinstnivå: 25 000 kr

1 25 000 kr i kontanter

25 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 25 000 kronor i kontanter kan du åka på en resa eller varför inte köpa en elcykel? Valet är ditt!

Vinstnivå: 10 000 kr

1 10 000 kr i kontanter

10 000 kr i kontanter

Läs mer

Vad drömmer du om? Med skattefria kontanter väljer du själv vad du vill göra för vinstpengarna.

Vinstnivå: 5 000 kr

1 5 000 kr i kontanter

5 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 5 000 kr i kontanter kan du unna dig lite lyx i vardagen.

Vinstnivå: 1 000 kr

1 1 000 kr i kontanter

1 000 kr i kontanter

Läs mer

Med 1 000 kr i kontanter är det kanske dags att unna dig en ny resväska? Du väljer!

Vinstnivå: 250 kr

1 Necessär Brookland

Necessär Brookland

Läs mer

Snygg necessär i mörkblått kviltat tyg, rymmer det viktigaste hygienartiklarna till resan. Färg: marinblå. Storlek: 27,5x18x10 cm.

2 2-pack multiverktyg

2-pack multiverktyg

Läs mer

Multiverktyg av högsta kvalitet tillverkat i hårt 2Cr13-stål. Handtag i polerat rostfritt stål. Verktygen har ett behagligt motstånd och är enkla att fälla ut. Tången har en inbyggd osynlig returfjäder som gör att den automatiskt återgår till startläget. Dataverktyg avsett för datorer, mobiltelefoner och annan småelektronik. Funktioner: Tång för kretskort, bits + bitshållare, kniv, konservöppnare, infällda skruvmejslar, kapsylöppnare + skruvmejsel.

3 Monte stöt och mortel

Monte stöt och mortel

Läs mer

Mortel i stengods och stöt av akaciaträ. Den invändiga glasyren gör skålen lätt att diska. Skålen utan stöt tål ugn, mikrovågsugn, samt att diskas i diskmaskin. Observera att trästöten ej bör diskas i diskmaskin eller användas i ugn och mikrovågsugn. Färg: senapsgul.

4 5 st Extralotter

5 st Extralotter

Läs mer

Du får 5 st lotter i Extralotteriet som ger dig chans att vinna upp till 250 000 kr varje fredag.

5 Rund bricka William Morris

Rund bricka William Morris

Läs mer

Rund serveringsbricka med populära mönstret Willow Bough, skapat av konstnären William Morris som levde och verkade i England på 1800-talet. Pryder sin plats till både vardag och fest, enkel att torka av. Material: pilträ. Mått: 37 cm i diameter.

6 Ge 250 kr till UNHCR

Ge 250 kr till UNHCR

Läs mer

Stötta Ukrainas flyktingar, skänk din vinst till UNHCR.

7 Ryggsäck Dillon

Ryggsäck Dillon

Läs mer

Denna smarta ryggsäck med roll-up-design kan enkelt få plats i det inbyggda fodralet, vilket gör den till en idealisk utrymmessparande lösning för dina resor. Den är fjäderlätt och väger bara några få gram, så du kan packa allt du behöver utan att lägga till extra vikt till din packning. Tillverkad av 100 % återvunnen polyester med AWARE™-spårning. Mått: 46 x 14,5 x 30. Rymmer 20 liter.

8 Veia serveringsbricka

Veia serveringsbricka

Läs mer

Serveringsbräda tillverkad av FSC®-certifierat akaciaträ. Den organiska formen och vinkelformade kanterna gör det enkelt att ta tag i brickan från en plan yta. Varje bricka är unik, med sitt eget mönster och naturliga färgvariationer. Perfekt för servering av ost, kex, frukt eller andra goda snacks. Vi rekommenderar att du tvättar den för hand för att den ska hålla sig fin i många år. Längd: 35 cm.

9 Rund bricka med fårmotiv

Rund bricka med fårmotiv

Läs mer

Rund serveringsbricka med stor yta på hela 39 centimeter i diameter. Brickan är tillverkad i Sverige och är tryckt med det populära fårmönstret, designat av Björkforth Rotor. Brickan är fin att ha framme på bordet både till vardag och fest, samtidigt som den är enkel att torka av om olyckan varit framme. Går bra att diska i diskmaskin.

10 Skål i stengods, 3 st

Skål i stengods, 3 st

Läs mer

Stengodsskål i tre delar. Tack vare de unika, organiska ojämna formerna och handglaserade finishen är varje produkt unik och kommer garanterat att imponera på dina gäster. Den är tillverkad av slitstarkt stengods och utformad för att hålla länge och motstå slitage vid daglig användning. Dessa skålar är diskmaskinssäkra för enkel rengöring och underhåll. Ej lämplig för användning i mikrovågsugn eller ugn. Skålarna mäter 11.5x11.5x5 cm.

11 Påslakanset Windsor, 2-dels

Påslakanset Windsor, 2-dels

Läs mer

1 st påslakanset (ingår 1 st påslakan & 1 st örngott) Windsor från VINGA OF SWEDEN i 100% BCI bomull certifierad med EU Ecolabel. Färg: Blå. Storlek 150x210 cm (påslakan), 50x60 cm (örngott).

12 Kombilott + Extralott

Kombilott + Extralott

Läs mer

En lott i Kombilotteriet ökar dina chanser att bli miljonär. Du får dessutom en lott i Extralotteriet där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

13 Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Ge bort 250 kr till Vi-skogen

Läs mer

Din vinst på 250 kr räcker till att plantera 10 träd, och du bidrar på så sätt till att minska fattigdom och förbättra miljön i östra Afrika. Tack för att du är med och gör skillnad!

14 Silldiplomati

Silldiplomati

Läs mer

Ett solitt bokverk om hur sill kan rädda en regnig midsommarfest men också överbrygga diplomatiska klyftor. Innehåll: Osannolika möten, nya recept, reseskildringar, minnen som värmer, glada snappsvisor, hur mår Östersjön. 264 sidor. Författare: Håkan Juholt och Ted Karlberg

15 Kockkniv Kaiser Santoku

Kockkniv Kaiser Santoku

Läs mer

Santokukniv från Kaiserserien tillverkad av tyskt stål samt handtag i pakkaträ. Handtaget är greppvänligt vilket tillsammans med dess välbalanserade kropp från ände till egg gör den skönare och lättare att arbeta med. Det tyska stålets goda egenskaper gör att knivarna blir fläckbeständig, samt håller skärpan länge. Levereras i presentkartong. Längd: 25,5 cm. Handdisk rekommenderas.

16 Sortino campingstol

Sortino campingstol

Läs mer

Fällbar stol med många användningsområden - du kommer alltid att ha en plats att vila din trötta kropp på med den här stolen som dessutom är lätt att transportera. Tillverkad av tåliga stålrör täckta av delvis återvunnet PET-material. Den här starka och robusta, kompakta stolen klarar 150 kg.

17 Ståltermos, 1 liter

Ståltermos, 1 liter

Läs mer

Vakuumisolerande ståltermos med autokork för enkel användning. Håller temperaturen, smaken och näringsvärdet på drycken inuti. Passar utmärkt att ta med när du vill ha varmt vatten eller kaffe nära till hands. Termosen är läckagesäker och har en innehållsvolym på 1 liter. Endast handdisk.

18 10 st Glädjelotten + en Extralott

10 st Glädjelotten + en Extralott

Läs mer

Med Glädjelotten håller du spänningen vid liv – ända fram till sista skraprutan! Paketet innehåller 10 lotter, med chans att vinna upp till 5 miljoner. Du får också en Extralott där du kan vinna upp till 250 000 kronor varje fredag.

19 Universalsax, Fiskars

Universalsax, Fiskars

Läs mer

Klassisk universalsax från Fiskars med justerbar bladspänning för maximal klipprestanda. Passar för alla former av klipparbeten i hemmet, i skolan och på kontoret. Tål maskindisk. 21 cm.

20 Flora bestickset 16 delar

Flora bestickset 16 delar

Läs mer

Bestickset i rostfritt stål: 4 knivar, 4 gafflar, 4 matskedar och 4 teskedar. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

21 Vänsterhänt sax från Fiskars

Vänsterhänt sax från Fiskars

Läs mer

Fiskars vänstersaxar har spegelvända skär och handtag för att passa vänsterhänta användare. De är designade för att erbjuda utomordentlig komfort, premiumpresentanda och lång livslängd. 21 cm. Tål maskindisk. Tillverkad i rostfritt stål.

22 Essence selterglas 2-pack

Essence selterglas 2-pack

Läs mer

Selterglas från Iittalas samlarserie Essence. Levereras i 2-pack och rymmer 35 cl. Våra samlarvinster finns kvar under en längre period, så att du kan välja samma igen nästa gång du vinner.

23 Presentkort på Vinga Home 250 kr

Presentkort på Vinga Home 250 kr

24 Lucid 3W ficklampa

Lucid 3W ficklampa

Läs mer

3W USB-uppladdningsbar ficklampa tillverkad av FSC® 100% bambu och RCS (Recycled Claim Standard) certifierad återvunnen ABS. Ficklampan har ett 1200mah A-graderat litiumbatteri. Ficklampan kan användas i upp till 4,5 timmar på en enda laddning och laddas via type C på 2,5 timmar. Strålningsavståndet är 100 meter och ger 120 lumen. Med 3 lägen (ljus, medium och flash). Laddningskabel medföljer.

Vinstnivå: 50 kr

1 En lott i Extralotteriet

En lott i Extralotteriet

Läs mer

Med en lott i Extralotteriet ökar du dina vinstchanser och har möjlighet att vinna upp till 250 000 kronor varje fredag!